Over Today’s Favourites

Today’s Favourites is een online Conceptstore op gebied van fashion & lifestyle. Denk hierbij aan dameskleding, kinderkleding, accessoires en woonaccessoires.

ONZE COLLECTIE

Onze collectie bestaat uit trendy items van nu, oftewel Today’s Favourites. Mooie items gericht op  “all women who are young at heart”. Wekelijks zoeken we naar nieuwe goed-geprijsde artikelen voor jou. Onze collectie wordt overal vandaan gehaald van Parijs tot China.

Het leuke is dat elk kledingstuk te combineren is met ieder ander willekeurig item dat we aanbieden. Ook geven we inspiratielooks die je met 1 klik op de knop direct kunt bestellen. 

THE PEOPLE BEHIND

JESSICA AMATSAHIP

Noem mij het brein achter Today’s Favourites, Jessica Amatsahip. Aangenaam! Na diverse inkoopfuncties bij o.a. V&D, Sacha Schoenen en de laatste 8 jaar bij Xenos heb ik  besloten Today’s Favourites op te richten.

Samen met Marielle Happé maak ik stap voor stap mijn dromen waar! Hoe we dit hebben gedaan en nog steeds doen is te lezen op onze blog. Will you join me in this big adventure?

MARIELLE HAPPÉ

Van China naar Parijs, van Londen tot Italië. Overal ter wereld op zoek naar de laatste trends en de leukste, hipste fashion favourites voor jullie. Dat is mijn passie.

Na de mode academie en heel wat jaartjes op diverse inkoopafdelingen is het tijd voor het avontuur dat Today’s Favourites heet.

WANT TO KNOW MORE..?

Jessica van Today's Favourites

Geen producten in je winkelmand.