Over Today’s Favourites

Today’s Favourites is een online Conceptstore op gebied van fashion & lifestyle. Denk hierbij aan dameskleding, kinderkleding, accessoires en woonaccessoires.

ONZE COLLECTIE

Onze collectie bestaat uit trendy items van nu, oftewel Today’s Favourites. Mooie items gericht op  “all women who are young at heart”. Wekelijks zoeken we naar nieuwe goed-geprijsde artikelen voor jou. Onze collectie wordt overal vandaan gehaald van Parijs tot China.

Het leuke is dat elk kledingstuk te combineren is met ieder ander willekeurig item dat we aanbieden. Ook geven we inspiratielooks die je met 1 klik op de knop direct kunt bestellen. 

THE PEOPLE BEHIND

JESSICA AMATSAHIP

Noem mij het brein achter Today’s Favourites, Jessica Amatsahip. Aangenaam! Na diverse inkoopfuncties bij o.a. V&D, Sacha Schoenen en 8 jaar bij Xenos heb ik  besloten Today’s Favourites op te richten. Sinds november 2016 is Todays favourites online. Inmiddels zijn ook 2 conceptstores een feit. 1 in Breda en 1 in hartje Den Bosch. Hopelijk volgen er snel meer.

Stap voor stap maak ik  mijn dromen waar! Hoe ik dit gedaan heb en nog steeds doe, is te lezen op mijn blog. Will you join me in this big adventure?

WANT TO KNOW MORE..?

Jessica van Today's Favourites

Geen producten in je winkelmand.