Between seasons

Of het nu zomer, herfst of winter is weten we niet met dit weer in Nederland. Maar wat wij wel weten is dat we een tussenjas kunnen gebruiken dat niet te dun of te dik is en het liefst bij elke outfit past.

In de collectie van Todays Favourites vind je stijvolle jacks en blazers geschikt voor elke gelegenheid.

Laatste trends tussenjassen

Todays Favourites heeft voor jou de laatste trends in (tussen)jasjes bij elkaar gezocht, zodat jij niet langer hoeft te zoeken.

Neem bijvoorbeeld de bikerjacket. Dit jasje kan altijd en is stoer en casual tegelijk. De suedine jacket is wat nonchalanter, maar nog steeds chique. Combineer dit met een ripped jeans en studded boots of een zwarte skinny met overknee boots.

 

Korting op alle jasjes

Omdat iedereen dit seizoen wel een tussenjas kan gebruiken (en je hiervan nooit genoeg hebt) geven wij €5 korting op alle jasjes. Wees snel, want de kortingscode is geldig t/m 22 september: LOVETFJACKETS.

Als je vandaag nog voor 21.00u besteld, wordt je tussenjas dezelfde dag nog verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten in je winkelmand.